Coveryou.nl

Bij coveryou.nl kun je veel meer dan alleen je telefoon verzekeren. Je kunt je tablet en laptop ook laten verzekeren. Je vraagt je misschien af of het wel nodig is om jouw telefoon te laten verzekeren, je krijgt er immers garantie op. Maar als je garantieperiode is afgelopen dan heb je geen recht meer op vervanging of reparatie. De kosten zul je dus uit eigen zak moeten betalen.

Voordelen
+ Binnen 2 minuten
+ Ook Tablets

Nadelen

- Geen complete inboedel

Voordelen
+  Gespecialiseerd in smartphones
+  Ook laptops

Nadelen

- (nog) geen nadelen

Voordelen
+  Specialist
+  Voordelig
+  Meerdere opties

Nadelen

-  Duits bedrijf

Meer informatie

 

Dit is dus een reden waarom veel mensen kiezen voor een telefoon verzekering.  Ook brengen mensen hun telefoon vaker en overal met zich mee en zelfs als ze naar het buitenland gaan. Als je telefoon wordt gestolen kun je dit dus laten vergoeden door de verzekeringsmaatschappij. Verzeker jij je telefoon bij coveryou.nl, dan hoef je je geen zorgen meer te maken.

 

Niet iedereen sluit een telefoon verzekering aan, omdat ze rekenen op hun garantie. Maar als de garantieperiode voorbij is moet je dan al de schadekosten uit eigen zak bepalen, dit kan soms heel duur kosten. Gaat je telefoon kapot zonder aanwijsbare reden? Dan kun je aanspraak maken op je garantie. Maar  gaat je telefoon kapot door schade? Dan dekt de garantie vaak niets. Een verzekering voor je telefoon hoeft ook niet veel te kosten. Dit verschilt per verzekeringsmaatschappij en de prijs van je telefoon. Ook zorgen de verzekeringsmaatschappijen ervoor dat je je telefoon na schade zo snel als mogelijk terugkrijgt. Het voordeel van een specifieke verzekering voor je telefoon is dat deze verzekeringen over het algemeen een zeer snelle service hebben.

 

Verzekeringen van coveryou.nl

 

Vanaf een bepaald bedrag per  maand kun jij je telefoon verzekeren tegen valschade en brandschade. Sluit bijvoorbeeld een iPhone verzekering af of een samsung telefoonverzekering. Ook kun je een htc telefoon verzekeren bij coveryou. Coveryou verzekert alle merken en types mobiele telefoons. Ook telefoons die je ‘gratis’ hebt gekregen bij een abonnement of die je gewonnen hebt, kun je verzekeren.

 

Ook kun je je tablet verzekeren. Je krijgt een ruime dekking standaard inclusief waterschade, valschade en diefstal. Je kunt je iPad of tablet verzekeren tot 1 jaar nadat je het hebt gekocht met de originele bon. Standaard zijn zowel valschade, waterschade, diefstal en brandschade gedekt.

 

Heb je veel mobiele apparatuur waar je zuinig op bent? Met de Coveryou verzekeringen kun je alles veiligstellen. De verzekering zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie van jou apparaten. Er wordt geen gebruik gemaakt van afschrijving, je bent er dus altijd zeker van dat je in geval van schade snel geholpen wordt zodat je snel weer je telefoon kunt gebruiken. 

 

Voordelen van verzekeren bij coveryou.nl

 

  • Niets vervelender dan een smartphone of tablet met een gebroken scherm. -Coveryou.nl repareert het scherm binnen de dekking voor jou.

 

  • Bij diefstal met braaksporen is je toestel verzekerd en krijg je via de verzekering een nieuw toestel. Je kunt je gratis toestel verzekeren met de bon van jouw telefoon-abonnement.

 

  • Is je telefoon nat geworden door een regenbui of koffie over je apparaat laten vallen? Dit valt gewoon binnen de dekking. Brandschade is  gedekt  op je inboedel, maar daar vindt een afschrijving plaats. Bij coveryou.nl niet, in geval van brand krijg je direct een vervangend toestel.

 

  • Maandelijks kun je gewoon je verzekering opzeggen, je blijft dus niet vastzitten aan een langdurige contract.

 

Elke verzekering voor mobiele telefoons heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Ze dekken allemaal verschillende ongevallen en hebben andere voorwaarden. Je kan dus het beste eentje zoeken die precies in jouw situatie past. Sommige verzekeraars dekken tegen vallen en stoten terwijl andere verzekeraars juist weer dekken tegen diefstal of waterschade. Natuurlijk speelt de prijs ook een belangrijke rol bij het kiezen van je telefoon verzekering. Vaak is het zo dat hoe hoger de prijs is, hoe groter/breder de dekking is van de verzekering.

 

 

Wacht niet Langer

 Verzeker je telefoon vandaag nog