Samsung smartphone verzekering

Veel mensen nemen hun smartphone overal meet zich mee. Op vakantie, naar het werk en als ze boodschappen moeten halen. Omdat we het overal met ons meenemen is de kans op schade dus ook veel groter. Het kan uit je zak vallen, je kan het vergeten ergens of erger nog je wordt van je telefoon beroofd. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun samsung telefoon te laten verzekeren.

Wij vergelijken de beste Samsung verzekering voor je!

 

Voordelen
+ Binnen 2 minuten
+ Ook Tablets

Nadelen

- Geen complete inboedel

Voordelen
+  Gespecialiseerd in smartphones
+  Ook laptops

Nadelen

- (nog) geen nadelen

Voordelen
+  Specialist
+  Voordelig
+  Meerdere opties

Nadelen

-  Duits bedrijf

Meer informatie

 

Koop je een nieuwe telefoon dan heb je recht op garantie. Gebeurd er binnen de garantieperiode iets met je telefoon dan heb je recht op reparatie en vervanging. Na de garantieperiode moet je echter zelf voor de schadekosten opdraaien.

Is een verzekering nodig ?

 Een verzekering is niet verplicht en is een persoonlijke keuze. Niet iedereen sluit daarom een telefoon verzekering aan. Het kenmerk van zo een telefoonverzekering is dat de verzekeringsmaatschappij je voor een bepaald bedrag verzekert. De premie die je betaalt is een vergoeding voor het risico dat de verzekeraar voor je dekt. De premie per telefoon verschilt ook. De ene Samsung toestel kan duurder overkomen dan de andere, vooral als het een nieuwer model is. Hoe duurder de telefoon, hoe hoger de premie.

 

Het grootste voordeel van een telefoon verzekering is dat het je een heleboel onvoorziene kosten bespaard. Gaat je telefoon kapot of raakt het beschadigd dan kan het je veel geld kosten. Denk maar aan het vervangen van je batterij of je scherm. Neem je een telefoon verzekering dan blijven de kosten laag en heb je binnen korte tijd een  goed werkende smartphone terug. Een ander voordeel is dat je zelf je verzekering kunt uitkiezen. Online kun je gemakkelijk verzekeringen met elkaar vergelijken, zodat je  een telefoon verzekering hebt die goed bij jou wensen past.

 

 

Wacht niet Langer

 Verzeker je telefoon vandaag nog