Goedkope telefoonverzekering

Een telefoon is een onmisbaar apparaat in ons leven. Zowel jong als oud beschikken tegenwoordig over een telefoon. Een telefoon gebruiken wij steeds vaker, elke dag zelfs. Dit omdat telefoons over de nieuwste snufjes beschikken. Elk jaar komt er steeds een ander model op de markt.

Verzeker jouw telefoon dus met de goedkoopste verzekering!

Voordelen
+ Binnen 2 minuten
+ Ook Tablets

Nadelen

- Geen complete inboedel

Voordelen
+  Gespecialiseerd in smartphones
+  Ook laptops

Nadelen

- (nog) geen nadelen

Voordelen
+  Specialist
+  Voordelig
+  Meerdere opties

Nadelen

-  Duits bedrijf

Meer informatie

 

Omdat wij elke dag gebruiken maken van onze telefoon wordt het dus ook blootgesteld aan verschillende risico’s. Je kent het wel, je hebt pas een nieuwe telefoon en je laat het per ongeluk vallen. Een voordeel van een nieuwe telefoon is dat je er een garantieperiode voor krijgt. Gebeurt er dus binnen deze periode iets met je telefoon dan heb je recht op vergoeding of reparatie. Na de garantieperiode komen de kosten echter uit je eigen zak. Met een telefoonverzekering ben je tegen dit soort vervelende gebeurtenissen verzekerd en worden de kosten voor jou vergoed.

Is een telefoon verzekering verplicht?

Zo een verzekering is niet verplicht, je mag zelf bepalen of je een telefoonverzekering wilt aansluiten of niet. Als je weet dat je heel zuinig omgaat met je telefoon dan wil je zo een verzekering misschien niet afsluiten. Gebruik je vaker je telefoon als je uit huis gaat en neem je het overal mee, dan kun je het wel overwegen. Sommige mensen die een goedkope of oudere model telefoon hebben willen ook geen verzekering afsluiten.

Als je dus een duurder model hebt dan is het wel verstandig om zo een verzekering af te sluiten. Voordat je een verzekering afsluit moet je ook op de hoogte zijn van de algemene voorwaarden. Hierin staat geschreven waartegen je bent verzekerd en wat er wordt uitgesloten. Verder staat er de minimale contractduur, de opzegtermijn, de rechten en plichten van de verzekerde en andere beperkende of uitsluitende bepalingen. Veel mensen lezen de ‘kleine letters’ niet van een verzekeringsmaatschappij en natuurlijk is het wel een goed idee dit te doen.

Een goedkope telefoonverzekering

Er zijn verschillende soorten verzekeringen voor telefoons op de markt. Doordat het aanbod zo groot is verschillende prijzen dan ook. De een nog goedkoper dan de ander. De premie die je betaald is wel afhankelijk van het soort merk en model van je telefoon. Vaak is het zo dat hoe hoger de prijs is van je telefoon, hoe groter/breder de dekking is van de verzekering. Als je een dure telefoon koopt, dan betaal je  automatisch een hogere premie aan je verzekering. Is je telefoon een iets ouder model, dan betaal je een goedkopere prijs voor je telefoonverzekering. De verzekeringsmaatschappijen leggen altijd een maximale vergoeding vast in hun reglement. Deze is bijna in elk geval gelimiteerd en overschrijd de waarde van jouw toestel niet. Vooral wanneer je een dure telefoon hebt is het belangrijk om dit goed te controleren, zo voorkom je dat je onderverzekerd bent.

Slijtage van je telefoon is niet inbegrepen  in de verzekering. Zo zijn er nog een aantal dingen zoals: schrammen, barsten en deuken. Alle oorzaken die komen door dagelijks gebruik van het toestel zijn dus niet inbegrepen. Het grootste voordeel van een telefoon verzekering is dat het je een heleboel onvoorziene kosten bespaard. Bij veel verzekeringsmaatschappijne mag je ook zelf ervoor kiezen of je je tegen diefstal wilt verzekeren. Zonder diefstaldekking is de verzekering goedkoper.

 

 

Wacht niet Langer

 Verzeker je telefoon vandaag nog