Scherm verzekeren telefoon

Veel mensen nemen hun telefoon  overal met zich mee. Op vakantie, naar het werk en als ze boodschappen moeten halen. Omdat we het overal met ons meenemen is de kans op schade dus ook veel groter. Het kan uit je zak vallen, je kan het vergeten ergens of erger nog je wordt van je telefoon beroofd.

Verzeker daarom je telefoon scherm met de beste verzekering.

Voordelen
+ Binnen 2 minuten
+ Ook Tablets

Nadelen

- Geen complete inboedel

Voordelen
+  Gespecialiseerd in smartphones
+  Ook laptops

Nadelen

- (nog) geen nadelen

Voordelen
+  Specialist
+  Voordelig
+  Meerdere opties

Nadelen

-  Duits bedrijf

Meer informatie

 

Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun  telefoon te laten verzekeren. Koop je een nieuwe telefoon dan heb je recht op garantie. Gebeurd er binnen de garantieperiode iets met je telefoon dan heb je recht op reparatie en vervanging. Na de garantieperiode moet je echter zelf voor de schade kosten opdraaien.

Een van de meest kwetsbare onderdelen van een telefoon is de scherm. Omdat vele telefoons van tegenwoordig de touch functie hebben komen we constant in aanraking met het scherm. Het scherm is ook het meest belangrijkste onderdeel van een telefoon. Laat je het vallen dan kan je scherm barsten of krassen krijgen. Je kunt er dan weinig tot niks mee doen. Daarom is het ook belangrijk om je scherm te verzekeren.

De beste manier om ervoor te zorgen dat je telefoon beter tegen een stootje kan is een hoes aanschaffen. Deze plaats je rondom de behuizing van je telefoon. Het vangt een deel van de klap op als je telefoon valt en beschermt de behuizing tegen krassen. Met een screenprotector kun je je scherm ook beschermen. Dit is een onzichtbare beschermlaag die je op het touchscreen van je telefoon aanbrengt. De krassen komen dus op de screenprotector  en verlaagt de kans op barsten.

Een telefoon is een zeer geavanceerd en gevoelig apparaat dat je lang niet alleen meer gebruikt om  mee te bellen. Je gebruikt je telefoon voor internetten, het opslaan van je documenten en leuke foto’s van je familie en vrienden. Dit alles doen we door middel van de touchscreen van onze telefoon. Als deze stuk gaat ben je er dus ook klaar mee. Een scherm verzekering voor je telefoon is er om dit soort schades uit te sluiten. Je weet dan zeker dat als er iets met je telefoon of het scherm gebeurt, de verzekering deze schade dekt.

Verzekeringsmaatschappijen werken met reparateurs op heel veel plekken in Nederland. Deze beschikken over alle originele onderdelen en je hebt je telefoon binnen korte tijd weer terug. Heb je last van dode pixels, witte strepen of is er helemaal geen beeld waardoor  het  display onbruikbaar is, dan wordt dit ook voor jou gerepareerd. Defecte touchscreens zijn ook gedekt. Met een verzekering voor je telefoon scherm kun je jezelf veel geld besparen. Je hebt er immers veel voor betaald en het bevat ook al je persoonlijke documenten.

Er zijn verschillende soorten verzekeringen voor telefoons op de markt. Doordat het aanbod zo groot is verschillen de prijzen dan ook. De een is nog goedkoper dan de ander. Maar je moet niet alleen op de prijs letten. Neem ook de algemene voorwaarden goed door. Bekijk eerst goed op welke manieren je  telefoon gedekt is voordat je het contract tekent. Aan elke verzekering zijn voorwaarden gebonden. Neem deze ook altijd goed door voordat je het contract afsluit zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wacht niet Langer

 Verzeker je telefoon vandaag nog