Iphone verzekering

Een mobiele telefoon is een kostbaar bezit die je overal meeneemt. Als je naar het werk gaat, feestjes  en zelfs op vakantie. Als je dus een telefoon aanschaft is het goed om deze ook te laten verzekeren.

Wij vergelijken de beste iPhone verzekering voor je!

Voordelen
+ Binnen 2 minuten
+ Ook Tablets

Nadelen

- Geen complete inboedel

Voordelen
+  Gespecialiseerd in smartphones
+  Ook laptops

Nadelen

- (nog) geen nadelen

Voordelen
+  Specialist
+  Voordelig
+  Meerdere opties

Nadelen

-  Duits bedrijf

Meer informatie

 

Als je een iPhone aanschaft dan kun je ook vaak voor AppleCare kiezen. Gebeurd er iets met je iPhone dan heb je recht op reparatie of vervanging ervan. Sommige mensen kiezen niet voor AppleCare en willen een verzekering voor hun telefoon.  Of je een toestelverzekering afsluit is een persoonlijke keuze. Een verzekering voorkomt dat je plotseling voor een grote uitgave komt te staan. Je kunt je iPhone vaak ook verzekeren via je mobiele provider. Dat een iPhone-verzekering duurder is dan een iPad-verzekering komt omdat een smartphone kwetsbaarder is, intensiever gebruikt wordt en vaker buiten de deur wordt meegenomen.

Veel providers hebben de iPhone-verzekering uitbesteed aan een externe partner. Let goed op de voorwaarden of alleen technische defecten zijn gedekt, of dat ook verlies en diefstal onder de dekking valt. Als de reparatie langere tijd gaat duren kun je een vervangend toestel krijgen, maar dat hoeft niet altijd een iPhone te zijn. De verzekeraar is niet verplicht om bij verlies van je toestel een gloednieuw exemplaar terug te geven. Het is vaak onverstandig om je al in de winkel een toestelverzekering te laten aanpraten. Je kunt beter wat meer tijd nemen om meer erover te lezen en te vergelijken, zodat je thuis even rustig de voorwaarden kunt nalezen.

Wat is verzekerd met de iPhone Verzekering?

 Met een iPhone verzekering is je telefoon verzekerd tegen diefstal, als je het verliest, als er schade is ontstaan door brand, regen, vorst en andere oorzaken van buitenaf. Een iPhone verzekering  beschermt je dus tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, valschade, waterschade of gewoon een mechanische storing is. Met een verzekering kun je rekenen op een snelle reparatie of vervanging van jouw iPhone.

Wacht niet Langer

 Verzeker je telefoon vandaag nog