Simplesurance telefoon verzekering

Het verzekeren van je eigendommen staat bekend als een ingewikkeld proces. Maar niet bij simplesurace. Hier kun je namelijk op een hele makkelijke manier  jouw eigendommen verzekeren. Zij verzekeren onder andere fietsen en e-bike’s, tablets en i-Pads, computers, camera en ook smartphones.

Voordelen
+ Binnen 2 minuten
+ Ook Tablets

Nadelen

- Geen complete inboedel

Voordelen
+  Gespecialiseerd in smartphones
+  Ook laptops

Nadelen

- (nog) geen nadelen

Voordelen
+  Specialist
+  Voordelig
+  Meerdere opties

Nadelen

-  Duits bedrijf

Meer informatie

 

Het is heel makkelijk om je verzekering aan te sluiten bij simplesurance. Simplesurance gelooft in een gemakkelijke en slimme verzekering. Als bedrijf zijn zij continue bezig om te investeren in hun platform. Zij wilt een transparante en efficiënte verzekeringsdienst aanbieden aan zowel mensen als bedrijven.

Telefoon verzekering

Bij simplesurance kun je veel meer dan alleen je telefoon verzekeren. Je kunt je fiets, camera en laptop ook laten verzekeren. Je vraagt je misschien af of het wel nodig is om jouw telefoon te laten verzekeren, je krijgt er immers garantie op. Maar als je garantieperiode is afgelopen dan heb je geen recht meer op vervanging of reparatie. De kosten zul je dus uit eigen zak moeten betalen. Dit is dus een reden waarom veel mensen kiezen voor een telefoon verzekering.  Ook brengen mensen hun telefoon vaker en overal met zich mee en zelfs als ze naar het buitenland gaan. Als je telefoon wordt gestolen kun je dit dus laten vergoeden door de verzekeringsmaatschappij. Verzeker jij je telefoon bij simplesurance, dan hoef je je geen zorgen meer te maken. Overigens ligt de keuze voor wel of geen diefstaldekking geheel aan jou.

Wat dekt een telefoonverzekering van simplesurance?

Met een telefoonverzekering van simplesurance is jouw toestel verzekerd tegen valschade, vloeistofschade, bedieningsfouten en kortsluiting. Diefstaldekking is een extra optie waarvoor je ook kunt kiezen. Ga je uitlandig dan is je telefoon ook gedekt tegen schade en biedt simplesurance snelle reparatie. Je schade kun je online melden via het contcatformulier. Op die manier kun je je telefoon snel en makkelijk laten repareren en dan weer terugkrijgen.

Ga je naar het toilet of ergens samen iets drinken met vrienden? Dan kan het gebeuren dat je per ongeluk wat te drinken morst op je telefoon. Je telefoon kan op die manier beschadigen en zelfs minder goed werken. Met de simplesurance telefoon verzekering ben je ervan verzekerd dat dit wordt opgelost. Smartphones vallen ook in de smaak bij diefstal. Als je bij simplesurance de juiste aanvullende bescherming hebt afgesloten, is jouw telefoon verzekerd tegen het risico van telefoon diefstal, ook bij inbraak, roof of plundering.

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag plotseling een toename in de spanning van het elektriciteitsnet ontstaat. Heb je op dat moment je telefoon aan  de oplader dan kan er kortsluiting ontstaan. Simplesurance repareert ook deze schade. Of het nu komt door onhandigheid, onwetendheid of een misverstand, als er schade ontstaat aan je smartphone als gevolg van een bedieningsfout zorgt simplesurance ook voor een oplossing.

Raakt je smartphone beschadigd of wordt het vernield door brand, dan helpt simplesurance je snel verder. De meest voorkomende oorzaken van brandschade of schade door verhitting zijn de open haard, vergeten kaarsen of de BBQ.

Voordelen van een simplesurance-telefoonverzekering

Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar simplesurance probeert het proces zo makkelijk mogelijk te houden. Ben je dus opzoek naar een telefoonverzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Met een simplesurance-verzekering heb je geen gedoe met een heleboel papierwerk en krijg je een betrouwbare klantenservice. Bij simplesurance kun je ook je eigen contractduur bepalen.

Verder kun je schade aan je telefoon direct online melden. De klantenservice neemt je klacht meteen in behandelin waardoor je snel verder wordt geholpen. Ook bepaal je de looptijd van je verzekering zelf en wordt het niet automatisch verlengd. Je kunt het dus op elk moment afzeggen. Heb je dus een telefoon die je graag wilt verzekeren? Dat kan snel via de simplesurance website.

Wacht niet Langer

 Verzeker je telefoon vandaag nog