iPhone verzekering

De iPhone is nog steeds een van de populaire modellen als het gaat om mobiele telefoons.  Elk jaar komt het bedrijf met de nieuwste modellen telefoons en steeds weer beschikken deze modellen over de nieuwste snufjes.

Verzeker jouw iPhone met de beste verzekering!

Voordelen
+ Binnen 2 minuten
+ Ook Tablets

Nadelen

- Geen complete inboedel

Voordelen
+  Gespecialiseerd in smartphones
+  Ook laptops

Nadelen

- (nog) geen nadelen

Voordelen
+  Specialist
+  Voordelig
+  Meerdere opties

Nadelen

-  Duits bedrijf

Meer informatie

 

Ook komen de iPhone’s altijd met de bijbehorende accessoires erbij. Denk maar aan oplader en de earbuds. Als je een product van Apple koopt dan kun je ook kiezen voor AppleCare. Mocht er iets met je telefoon gebeuren dan heb je recht op reparatie. Je kunt je iPhone vaak ook gewoon verzekeren via je mobiele provider. Dat een iPhone-verzekering duur is komt omdat een smartphone kwetsbaarder is, intensiever gebruikt wordt en vaker buiten de deur wordt meegenomen.

Een verzekering is niet verplicht en is een persoonlijke keuze. Niet iedereen sluit daarom een telefoon verzekering aan. Het kenmerk van zo een telefoonverzekering is dat de verzekeringsmaatschappij je voor een bepaald bedrag verzekert. De premie die je betaalt is een vergoeding voor het risico dat de verzekeraar voor je dekt. De premie per telefoon verschilt ook. De ene  toestel kan duurder overkomen dan de andere, vooral als het een nieuwer model is. Hoe duurder de telefoon, hoe hoger de premie.

Verzekering wel of niet nemen ?

De iPhone is een prachtige smartphone, maar natuurlijk moet je er ook zuinig mee gaan. Als je dus vaak op stap gaat met je mobiel en je gebruikt het heel intensief dan kun je overwegen om een verzekering te nemen. Het kan je per ongeluk overkomen: je hebt net een nieuwe mobiel gekocht en het valt per ongeluk uit je handen of je morst er je beker overheen. Vooral het beeldscherm van de iPhone is kwetsbaar. Heb je een iPhone verzekering dan hoef je in deze gevallen niet zelf voor de kosten op te draaien. Een iPhone is een duur toestel dat de laatste jaren een enorme groei kent. De hoge prijs is daarom gelijk aan de duurzaamheid en de kwaliteit ervan.

iPhone verzekering

Met een iPhone verzekering is je telefoon verzekerd tegen diefstal, als je het verliest, als er schade is ontstaan door brand, regen, vorst en andere oorzaken van buitenaf. Een iPhone verzekering  beschermt je dus tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. En of dat nu diefstal, val schade, water schade of gewoon een mechanische storing is. Met een verzekering kun je rekenen op een snelle reparatie of vervanging van jouw iPhone.

Als je een nieuwe iPhone aanschaft is het normaal dat je er garantie op krijgt. De garantie betekent niet meteen dat je toestel gedekt is tegen alles wat je zelf kan veroorzaken, zoals krassen en barsten in scherm.  De garantie is tegen complicaties die komen door het toestel zelf. Er zijn  verschillende verzekeraars die elk verschillende verzekeringspakketten aanbieden. Kijk eerst naar de geschikte verzekering voor jouw situatie. Ga daarna zoeken in welke prijsklasse je het best de verzekering afsluit. Onthoud wel dat hoe duurder je telefoon is of als je het nieuwste model iPhone hebt, je ook een hogere prijs zal moeten betalen voor je verzekering.

 

Wacht niet Langer

 Verzeker je telefoon vandaag nog