Smartphonepolis

Iedereen die jij kent heeft tegenwoodig een smartphone. Het is een handig apparaat die je zo in je zak kunt stoppen en overal mee naartoe kunt nemen. Ook beschikken smartphones over een heleboel handige snufjes. Omdat we het apparaat altijd bij ons hebben en ook overal meeslepen is de kans op schade dus groot. Het kan per ongeluk uit je zak vallen of je morst er per ongeluk iets vloeibaars op.

Voordelen
+ Binnen 2 minuten
+ Ook Tablets

Nadelen

- Geen complete inboedel

Voordelen
+  Gespecialiseerd in smartphones
+  Ook laptops

Nadelen

- (nog) geen nadelen

Voordelen
+  Specialist
+  Voordelig
+  Meerdere opties

Nadelen

-  Duits bedrijf

Meer informatie

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de veelvoorkomende ongevallen met een smartphone. Schade, zowel herstelbaar als onherstelbaar, kan je aardig wat geld kosten. Die kosten kun je voorkomen met een smartphoneverzekering, maar heb je die wel nodig?

Telefoon laten verzekeren

Een mobiele telefoon is een kostbaar bezit die je overal meeneemt. Als je naar het werk gaat, feestjes  en zelfs op vakantie. Als je dus een telefoon aanschaft is het goed om deze ook te laten verzekeren. Denk maar aan schade die je telefoon kan oplopen als het gestolen wordt of als je het ergens bent kwijtgeraakt. Als je een nieuwe telefoon aanschaft of als het niet ouder is dan 1 jaar, dan kun je soms zelf een korting krijgen. Het geeft je dus een goed gevoel als je weet dat je kostbare apparaat verzekerd is tegen onvoorziene gevallen. Verloren, laten vallen, waterschade of gestolen: een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je deze schade aan je telefoon wilt laten repareren kunnen de kosten soms heel hoog oplopen. Verzekeren lijkt dus op de uitkomst.

De premie voor een telefoonverzekering kan soms ook heel hoog lijken. Daarom is het aan te raden om na aanschaf meteen je telefoon te laten verzekeren. Vooral als je veel op reis gaat met je telefoon is dit handig om te doen. De kosten zijn hoog omdat een telefoon een kostbaar en kwetsbaar voorwerp is. Je hebt er al je contacten opstaan, foto’s van je familie en vrienden en ook belangrijke documenten.

Verzekeren bij SmartPhonePolis

SmartPhonePolis beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. Hier kun je niet alleen je telefoon laten verzekeren, maar ook je laptop of een iPad.  Of het nou gaat om diefstal, waterschade of een storing aan de telefoon. Het wordt allemaal voor jou gerepareerd en vervangen. Zo kun je weer snel genieten van je apparaat.  Smartphones, tablets en laptops die je al in je bezit hebt maar nog niet zijn verzekerd kun je alsnog verzekeren bij SmartPhonePolis. Je kostbare apparaten zijn  dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen. Dat geeft jou als gebruiker ook een goed gevoel.

Bij SmartPhonePolis wordt er  gewerkt met reparateurs op heel veel plekken in Nederland. In geval van schade of diefstal neem je direct contact op met Smartphonepolis via het klantenportaal. Zij zorgen samen met het reparatiecentrum ervoor dat jouw telefoon soepel en snel gerepareerd wordt. Is je telefoon niet meer te repareren dan wordt het vervangen.

 

Waarom kiezen voor SmartPhonePolis

SmartPhonePolis dekt verschillende soorten schade die ontstaan zijn aan jouw telefoon, van gebarsten displays tot kapotte onderdelem. Heb je per ongeluk je glas omver gestoten en is het gevallen op je telefoon dan valt dit binnen de dekking.  Je kunt ook ervoor kiezen je toestel te verzekeren tegen diefstal. Ook bij roof & inbraak is je toestel  verzekerd. Heb je last van dode pixels, witte strepen of is er helemaal geen beeld waardoor  het mobiel display onbruikbaar is, dan wordt dit ook voor jou gerepareerd.

Defecte touchscreens zijn ook gedekt. Met een verzekering voor je smartphone kun je jezelf veel geld besparen. Je hebt er immers veel voor betaald en het bevat ook al je persoonlijke documenten. Een mobiele telefoon is ook kwetsbaar, vooral wanneer je het met je meeneemt over straat. Bij SmartPhonePolis sluit je de beste smartphone verzekering af en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

 

 

Wacht niet Langer

 Verzeker je telefoon vandaag nog