U bent heerlijk op vakantie. Zon, zee en strand, prachtig uitzicht en veel om over te vertellen. U wilt terugbellen naar uw vrienden en familie, om uitgebreid over de gebeurtenissen te vertellen. Dit kost wel iets meer dan bellen in het binnenland.  Hoeveel kost een belletje van één land naar een ander land? Dat gaan wij vertellen in de volgende alinea’s.

internationaal bellenVoor het bellen naar het buitenland gelden speciale tarieven. Wat deze kosten zijn, is afhankelijk van uw abonnement/prepaid tarieven. Het hangt uiteraard ook af van waar u bent. Bellen vanuit België naar Nederland is goedkoper dan bellen vanuit Amerika naar Nederland. De tarieven voor het bellen naar het buitenland kunt u vinden op de website van uw provider.

Wat u ook kunt doen is in het buitenland een lokale sim kaart kopen. U profiteert dan van de lokale lage tarieven. Let er uiteraard wel goed op voor welke lokale sim kaart u kiest, want onderling kunnen de tarieven natuurlijk verschillen.

Let op: binnen Europa moet je je geen zorgen maken. Roamingkosten zijn binnen de EU voor bellen weggevallen – en je belt dus gewoon aan normaal tarief binnen de EU!

Rate this post