Wil je ook graag besparen op je maandelijkse internet, bellen en tv kosten? Er zijn veel verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen, maar welke is nu het beste en het voordeligst voor jou? Er zijn een aantal manieren waarop je kunt besparen op je abonnement. Kies bijvoorbeeld voor een alles-in-1 pakket of pas de internetsnelheid aan. In dit artikel geven we je drie handige tips voor het besparen op internet, bellen en tv.

Kies voor een alles-in-1-pakket

Vroeger was het heel normaal om internet, tv en bellen bij verschillende providers af te sluiten. Tegenwoordig kiezen we steeds vaker voor een alles-in-1-pakket. Op deze manier bespaar je niet alleen veel geld, maar word je abonnement ook veel inzichtelijker. Je kunt namelijk in één keer zien wat je uitgeeft aan internet, bellen en tv. Het nadeel van een alles-in-1-pakket is dat je niet alles zelf kunt kiezen. In sommige gevallen ben je gebonden aan bepaalde keuzes zoals de internetsnelheid en de televisiezenders. Door alles in een vergelijken, kun je erachter komen welk abonnement het beste bij jouw wensen past.

Kies de juiste snelheid

Heb je al een alles-in-1-pakket? Geen zorgen, je kunt ook op andere manieren besparen op je internet, bellen en tv kosten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de internetsnelheid. Natuurlijk wil je dat het internet thuis zo snel mogelijk werkt, maar in sommige gevallen heb je helemaal geen hoge internetsnelheid nodig. Gebruik je het internet alleen voor social media en Netflix of het nieuwe Disney Plus? Dan heb je waarschijnlijk genoeg aan 30 Mbits per seconde. Werk je regelmatig thuis achter de computer? Dan raden we je aan om voor 120 Mbits per seconde te kiezen.

Besparen op tv of bellen

Tegenwoordig bellen we bijna allemaal via onze smartphone. Deze hebben we altijd bij ons en er zijn veel verschillende mogelijkheden om te bellen. Zo kun je bijvoorbeeld videobellen via Skype of via de wifi bellen met Whatsapp. Om deze reden is het verstandig om jezelf af te vragen of je nog wel vaste telefonie nodig hebt. Het is namelijk ook mogelijk om alleen voor internet en tv te kiezen en bellen achterwege te laten. Daarnaast kun je een aantal televisiezenders schrappen om te besparen op de kosten.

Rate this post