Telefoons worden steeds duurder. De topmodellen van populaire merken als Apple en Samsung kosten tegenwoordig meer dan €1.000,-. Heb je zo’n telefoon maar wil je toch wat anders? Dan loont het zeker de moeite om je oude telefoon te verkopen.

smartphones

Vooral iPhones zijn in trek op de tweedehandsmarkt. Ook de wat oudere modellen gaan nog voor flinke bedragen van de hand. Je kunt je oude iPhone verkopen op Marktplaats, maar dat levert een hoop gedoe op. Een alternatief is om je telefoon te verkopen aan een inkoopbedrijf. Het bedrag dat je ontvangt is dan waarschijnlijk wel wat lager, maar het bespaart een hoop rompslomp en je hebt geen dubieuze figuren aan de deur.

Wil je voor deze optie gaan, dan raden wij aan om een vergelijking te maken tussen de verschillende inkoopbedrijven. Dit kun je het beste doen op de website van iphoneinleveren.nl  Zo ben je er van verzekerd dat jij het hoogste bedrag voor jouw oude iPhone krijgt. Valt het bedrag tegen, dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om je oude telefoon als reservetoestel aan te houden.

Rate this post